marcinreks Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 wpadłem na pomysł co by się troche policzyć zebrać od czasu do czasu do kupy i coś zorganizować a nie świrować w pojedynkę. Czekam na odpowiedzi co do pomysłu!! pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 witam, jakby coś to sie pisze... a widziałem już w TM kilka sprzętów więc można zorganizować jakieś co tygodniowe spotkania (jak środowe w Łodzi) POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinreks Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 WITAM DZULU JAK CHCESZ COŚ WIĘCEJ WIEDZIEĆ PODBIJAJ DO MNIE W SOBOTĘ TO JEST RONDO W ALEJACH PIŁSUDSKIEGO NAPRZECIW VICTORII BĘDZIESZ WIEDZIAL NA PEWNO GDZIE.. W TĄ NIEDZIELĘ TO JEST 10.09. WIDZIAŁEM TRZY SCIGÓWKI ALE TO BYŁA EKIPA PIOTRKOWSKA. JAK CO TO NAWIJAJ NA GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi