adu Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) ale jeśli nie to strach jeździć do Konstancina, bo mi Adu wpi***li za warszawską rejestrację. :biggrin: :biggrin: a ja, że mam słabość do kobiet to nastawię drugi policzek :biggrin: He he widzieliscie! Rzucic tylko temat i jak sie nam panowie rozpisali.... Brawo! :biggrin: Grunt to dobra prowokacja! :) Dobra Yoss, zapraszam w takim razie do Konstancina! Co wolisz??? Jakis grillik z kielbaska i piwkiem czy kolacyjka przy kominku? :biggrin: :) :flesje: No własnie upadł zupełnie temat zdjęć naszych kobitek, z basenu, prysznica czy z bazaru. Adu pływa z halibutem, Madzik opiekuje sie wrocławskim zoo, pozostałe stare panny sie nie odzywaja oj temat sie kończy :) He he, bo pozostaja te najbardziej twarde :clap: Ja tam zaproponowalam, ze zarzuce jakas fote pierwsza, ale nie widze zadnego odzewu..... Kurka wodna, chyba jestem paskudna, ze nikt mnie nie che ogladac....... :flesje: :( o Poznaniu mozna powiedziec ,ze to penerskie miasto z banda bufoniastych i wulgarnych ludz.....a nie jest tak zawsze....wszedzie sie zdzrzaja wiesniaki!!! :biggrin: Poznaniacy to pyraki! :biggrin: I do tego sknerzy! :biggrin: Skoro tak, to pozwólcie że zaprezentuję wam mój nowy wynalazek: pilot do kobiety.Oto prototyp: http://img150.imageshack.us/img150/4804/wh...sforxmasih3.jpg Nie omieszkam wypróbować go na naszych forumowiczkach przy najbliższej okazji. :icon_mrgreen: Juz byl taki temat w zeszlym roku zapoczatkowany przez Dziada, ale i tak nadal na topie :lalag: :icon_razz: Wypimpkowanie przez Adu będzie niczym w porównaniu z tym co czeka Cię z moich rączek !!!!!!!! :D :P :P Cebe a moze polaczymy sily? :flesje: To może forma "stare single" będzie was jako motocyklistki mniej razić? :icon_mrgreen: Uwazaj, bo singlem to ja moge Cie co najwyzej przejechac :icon_razz: Edytowane 12 Października 2006 przez adu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Teraz jest nowy prowokacyjny temat NIE LUBIMY WARSZAWIAKóW :D ADU włąśnie poznałam kolege z Warszawy co ma taki motorek jak ja :flesje: :flesje: a Ty mi każesz....... Poza tym panowie są takie panie, które same mają w portwelu :P wiedzą dokładnie czego chcą. Są konkretne i zdecydowane :flesje: A Panowie jak sie dowiedzą :P , że kobieta jeżdzi na motocyklu :) to dają nogi za pas :) i po rozmowie :) Dlaczego faceci boją sie kobiet takich jak my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Dlaczego faceci boją sie kobiet takich jak my To jest bardzo dobry temat :D Boja sie, ze mozemy byc lepsze. Podswiadomie boja sie kompromitacji. A poza tym baba na motocyklu, to nie kobieta a chlop! :flesje: Dobra, nie zabieram glosu-jestem ciekawa odpowiedzi naszych wspanialych kolegow-motocyklistow :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Rzucic tylko temat i jak sie nam panowie rozpisali.... Brawo! :D Grunt to dobra prowokacja! Fidel też Was kobietki zaktywizował perfekcyjnie dwoma tylko słowami: "stare panny". stary wyga, wie jak pobudzić kobietę :flesje: Dobra Yoss, zapraszam w takim razie do Konstancina! Co wolisz??? Jakis grillik z kielbaska i piwkiem czy kolacyjka przy kominku? najpierw nie lubisz, teraz kusisz - nie wiem w co wierzyć... Ja tam zaproponowalam, ze zarzuce jakas fote pierwsza, ale nie widze zadnego odzewu..... Kurka wodna, chyba jestem paskudna, ze nikt mnie nie che ogladac....... a jaki ma być odzew? dawaj te foty to będzie odzew!A Panowie jak sie dowiedzą :flesje: , że kobieta jeżdzi na motocyklu :P to dają nogi za pas i po rozmowie :P Dlaczego faceci boją sie kobiet takich jak myto gdzie Wy facetów szukacie, że takich cieniasów spotykacie?? może boją się, że trudniej im będzie rządzić w domu? bo taka kobieta jest silniejsza i bardziej zdecydowana i nie kura domowa? Edytowane 13 Października 2006 przez yoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 To jest bardzo dobry temat :flesje: Boja sie, ze mozemy byc lepsze. Podswiadomie boja sie kompromitacji. A poza tym baba na motocyklu, to nie kobieta a chlop! :P Dobra, nie zabieram glosu-jestem ciekawa odpowiedzi naszych wspanialych kolegow-motocyklistow :flesje: Jak ty to robisz że znowu nasz rację, oj chyba nie mamy szansz w tym słownym pojedynku, dlatego zarzucaj fotke i po sprawie :flesje: Yoss kolacja przy kominku brzmi ciekawie ale musisz sie spytac czy przy kominku lezy skóra z niedzwiedzia :P a nasz stare single, ani fotek ani gadki, coś chyba znowu na rehabilitacji w Spa, zanim odpowiedzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Jak ty to robisz że znowu nasz rację, oj chyba nie mamy szansz w tym słownym pojedynku, dlatego zarzucaj fotke i po sprawie :flesje: Yoss kolacja przy kominku brzmi ciekawie ale musisz sie spytac czy przy kominku lezy skóra z niedzwiedzia :P a nasz stare single, ani fotek ani gadki, coś chyba znowu na rehabilitacji w Spa, zanim odpowiedzą :flesje: Odezwal sie nastolatek..... :D wydaje mi sie Fidel ,ze musisz sie zapisac do krupy E.K.G,lapiesz sie juz od jakiegos czasu :P :flesje: ,aaa i pamietaj ,ze kobieta zawsze ma racje!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Odezwal sie nastolatek..... :flesje: wydaje mi sie Fidel ,ze musisz sie zapisac do krupy E.K.G,lapiesz sie juz od jakiegos czasu :D :P ,aaa i pamietaj ,ze kobieta zawsze ma racje!!! :) Słyszałas Yossa ten wiek dla faceta to najlepszy okres w jego zyciu a z autorytetami sie nie dyskutuje :flesje: :P EKG to najwyzej regularnie moge zacząć sobie :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Słyszałas Yossa ten wiek dla faceta to najlepszy okres w jego zyciu a z autorytetami sie nie dyskutuje :P :flesje: EKG to najwyzej regularnie moge zacząć sobie :flesje:Fidel: :P Madzik musimy kiedyś koniecznie z Tobą pogadać, o autorytetach i w ogóle a w EKG ponoć trzeba mieć mocną wątrobę... :D ja z moimi mozliwościami w kwestii % to mógłbym u nich za kierowcę robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Odezwal sie nastolatek..... Madzik, ty starego singla nie bierz do siebie. Ty jeszcze jesteś na docieraniu. :flesje: Edytowane 13 Października 2006 przez Visuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Adu pływa z halibutem A! I jeszcze jedno! Jak by to przeczytał Mariusz, to nie wiem, czy chciałby dalej ze mną pływać :D He he Mariusz halibutem :P Jak ty to robisz że znowu nasz rację, oj chyba nie mamy szansz w tym słownym pojedynku, dlatego zarzucaj fotke i po sprawie :flesje: Yoss kolacja przy kominku brzmi ciekawie ale musisz sie spytac czy przy kominku lezy skóra z niedzwiedzia :flesje: Czy mam rację, to nie wiem. Ale moje spostrzeżenia uwarunkowane są genetycznie :P A tak na serio to przez jakiś czas studiowałam psychologię i filozofię.Zaraz poszukam jakiejś dobrej foty :flesje: ,aaa i pamietaj ,ze kobieta zawsze ma racje!!! :) Nie zawsze, nie zawsze-temu zdaniu akurat zaprzeczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Madzik... Ty jeszcze jesteś ns docieraniu. :flesje:he he hepojechałeś kobietceniezły tekst :flesje: pierwszy raz zajrzałem do tego tematu. To taka ukryta wersja "Zrobie sobie trzecią mordkę"? Edytowane 13 Października 2006 przez Guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 pierwszy raz zajrzałem do tego tematu. To taka ukryta wersja "Zrobie sobie trzecią mordkę"? Na to wyglada. Korzystaj póki admin albo inny mod się nie wk*rwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebe450 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 :P Cebe a moze polaczymy sily? :flesje: Myślę Adu ,ze omówimy temat dokładniej na Rybolu :P Fidel z Yossem juz powinni sie zacząc bać :flesje: :) :) Madzik, ty starego singla nie bierz do siebie. Ty jeszcze jesteś na docieraniu. :flesje: Tak sie składa , że Nevre mężata , a Adu i Vizka dziewczęcia młodziusie .Czemu ja qrdęęę mam wrażenie , ze ktoś mnie tu ciągle próbuje z nerw wyprowadzić????????PYTAM JA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprawne rece u kobiety to podstawa :D a ja sie juz bałam ze podstawa to wielkie cycki no !! :) Całe zycie się człowiek uczy ....... Cave tibi a cane muto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 he he hepojechałeś kobietceniezły tekst :flesje:pierwszy raz zajrzałem do tego tematu. To taka ukryta wersja "Zrobie sobie trzecią mordkę"? Wcale mi nie pojechal....taka jest prawda,a ja sie z tego ciesze :P wole miec 22 lata niz 30 i byc 1 noga w E.K.G.... :D Fidel: :) Madzik musimy kiedyś koniecznie z Tobą pogadać, o autorytetach i w ogóle a w EKG ponoć trzeba mieć mocną wątrobę... :P ja z moimi mozliwościami w kwestii % to mógłbym u nich za kierowcę robić wic o jakich autorytetach chcialbys pogadac...??? :flesje: :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Fidel z Yossem juz powinni sie zacząc bać a czemu ja?? to Fidel mówił o starych pannach. Wcale mi nie pojechal....taka jest prawda,a ja sie z tego ciesze :flesje: wole miec 22 lata niz 30 i byc 1 noga w E.K.G.... :flesje:i to się nazywa celna riposta, którą młoda dziewczyna załatwi każdego starego faceta. mądrze gada ten Madzik... tylko uważaj, bo po takim tekście staruchy mogą powpadać w depresję i będziesz mieć kogos na sumieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi