Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Casting powiadasz hehe ... tylko, zeby sie zakwalifikowac to trza miec czym grzac - no chyba, ze buzer zaloze i ciuszki motocyklowe to wygladam na kawal baby, bo tak to malo sadelka posiadam - wiec sie chyba nie nadaje ;o) W ŻADNYM ale to żadnym wypadku nie ma takiej klasyfikacji wstępnej :biggrin:Nie ograniczaj się... cóż falstart jedynie dowodzi zaangażowania w ... hm dobro innego człowieka .. za to dodatkowe plusy się należą :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 W ŻADNYM ale to żadnym wypadku nie ma takiej klasyfikacji wstępnej :biggrin:Nie ograniczaj się... cóż falstart jedynie dowodzi zaangażowania w ... hm dobro innego człowieka .. za to dodatkowe plusy się należą :biggrin: PozdrawiamKjujik Zatem rozumiem, ze dajesz mi szanse i pierwsze punkty od Ciebie mam .. No od czegos trzeba zaczac :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Toż to forum naprawdę łączy ludzi .... parami ponoć :biggrin: a Plusy mieć to super sprawa, aczkolwiek zmieniam Plusa na Orange, niebawem :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Toż to forum naprawdę łączy ludzi .... parami ponoć :biggrin: a Plusy mieć to super sprawa, aczkolwiek zmieniam Plusa na Orange, niebawem :biggrin: PozdrawiamKjujik Ja juz zmienilam PLUSA na ORANGE i jestem happy :o)Rowniez pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ja juz zmienilam PLUSA na ORANGE i jestem happy :o)Rowniez pozdrawiamPodsumowanie zatem:Motur - jestZaangażowanie - jestOrange - jestWymiary - podtuczyć można Cud miód zatem :biggrin: Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Zatem rozumiem, ze dajesz mi szanse i pierwsze punkty od Ciebie mam .. No od czegos trzeba zaczac :o) tylko ze nas jest mniej....to tez ile Panow trzeba bedzie wysciskac?????czy wybrana bedzie jakas reprezetacja do tulenia????? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 tylko ze nas jest mniej....to tez ile Panow trzeba bedzie wysciskac?????czy wybrana bedzie jakas reprezetacja do tulenia????? :biggrin: A wiesz co ? Skoro one chłopaki takie wstydliwe i na pomysł castingu nie wpadły to niech się same martwią :biggrin: i marzną.Tutaj nie ma solidarności :bigrazz: Twarda rywalizacja że tak to ujmę :buttrock: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Podsumowanie zatem:Motur - jestZaangażowanie - jestOrange - jestWymiary - podtuczyć można Cud miód zatem :biggrin: No nie wiem czy taki miod, oby nie byl za slodki ;o)Ale Madzik ma racje, nas jest mniej wiec musicie wybrac tylko mala reprezentacje do tulenia, bo nie damy rady objechac calego forum hehe :o) No chyba, ze moturem hehe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 No nie wiem czy taki miod, oby nie byl za slodki ;o)Ale Madzik ma racje, nas jest mniej wiec musicie wybrac tylko mala reprezentacje do tulenia, bo nie damy rady objechac calego forum hehe :o) No chyba, ze moturem hehe ... tak wlasnie,musi byc mala ale konkretna :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 tak wlasnie,musi byc mala ale konkretna :biggrin: :biggrin: Czyli UWK ?Urocza wersja kieszonkowa :bigrazz:) PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Czyli UWK ?Urocza wersja kieszonkowa :biggrin:) PozdrawiamKjujik co Ty nam chcesz jakies karaluchy podstawic czy cos innego rownie malego i "sympatycznego"???? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 co Ty nam chcesz jakies karaluchy podstawic czy cos innego rownie malego i "sympatycznego"???? :biggrin: No Kjujik ... co nam zaoferujesz, bo jak na razie jestes jedynym chetnym do tulenia w te jesienne wieczory :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 co Ty nam chcesz jakies karaluchy podstawic czy cos innego rownie malego i "sympatycznego"???? :biggrin: Ejże pannica !!! Sama wszak piszesz "... tak wlasnie,musi byc mala ale konkretna..." i ja temu przyklasnąłem :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 No Kjujik ... co nam zaoferujesz, bo jak na razie jestes jedynym chetnym do tulenia w te jesienne wieczory :o) Były zajawki o zlotach, o motorach a ty widze forum usług matrymonialnych.Kjuik to zaczeło sie od Ciebie, prosze uspokój się bo admin nas zamknie :biggrin: Madzik nie podpuszczaj bo od podpuch jestem tu ja ale to tak z babami, troche 'miodu' i z reki jedzą jak Kjuiki :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) No Kjujik ... co nam zaoferujesz, bo jak na razie jestes jedynym chetnym do tulenia w te jesienne wieczory :o) Nosz skaranie panbócka z temi babamy :biggrin: Tosz to JA casting zamierzam ogłosić, falstartem się białki pchają, mię mię wybierz krzyczą jedna przez drugą a tu takie słowa padają ?? Czyż to nie oczywiste że ogłaszając ów końkurs jestem jedynym i słusznym (dosłownie :bigrazz: ) obiektem do tulenia ? Miast między sobą rywalizować o wzgląd czcigodnego jurora czyli mój to się jeszcze wymaga bym się reklamować hę ? Boć to nie wiara bym miał oprócz zaszczytów z prawa do tulenia płynących coś jeszcze miał ofiarować ?Miał wieszcz rację pisząc o onych kornikach w podtytule pierwszego posta :buttrock: PozdrawiamKjujik Fidel5: Kjujiki z niewieściej dłoni jeść winny i takoż jedzą :biggrin: Ale ok masz racje Kolego tu nie miejsce na ... właściwie na co ? Nastukane postów jak mrówków ... PozdrawiamKjujik Edytowane 20 Września 2006 przez Kjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi