Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Crossgirl napisał: Casting powiadasz hehe ... tylko, zeby sie zakwalifikowac to trza miec czym grzac - no chyba, ze buzer zaloze i ciuszki motocyklowe to wygladam na kawal baby, bo tak to malo sadelka posiadam - wiec sie chyba nie nadaje ;o) W ŻADNYM ale to żadnym wypadku nie ma takiej klasyfikacji wstępnej :biggrin:Nie ograniczaj się... cóż falstart jedynie dowodzi zaangażowania w ... hm dobro innego człowieka .. za to dodatkowe plusy się należą :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Kjujik napisał: W ŻADNYM ale to żadnym wypadku nie ma takiej klasyfikacji wstępnej :biggrin:Nie ograniczaj się... cóż falstart jedynie dowodzi zaangażowania w ... hm dobro innego człowieka .. za to dodatkowe plusy się należą :biggrin: PozdrawiamKjujik Zatem rozumiem, ze dajesz mi szanse i pierwsze punkty od Ciebie mam .. No od czegos trzeba zaczac :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Toż to forum naprawdę łączy ludzi .... parami ponoć :biggrin: a Plusy mieć to super sprawa, aczkolwiek zmieniam Plusa na Orange, niebawem :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Kjujik napisał: Toż to forum naprawdę łączy ludzi .... parami ponoć :biggrin: a Plusy mieć to super sprawa, aczkolwiek zmieniam Plusa na Orange, niebawem :biggrin: PozdrawiamKjujik Ja juz zmienilam PLUSA na ORANGE i jestem happy :o)Rowniez pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Crossgirl napisał: Ja juz zmienilam PLUSA na ORANGE i jestem happy :o)Rowniez pozdrawiamPodsumowanie zatem:Motur - jestZaangażowanie - jestOrange - jestWymiary - podtuczyć można Cud miód zatem :biggrin: Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Crossgirl napisał: Zatem rozumiem, ze dajesz mi szanse i pierwsze punkty od Ciebie mam .. No od czegos trzeba zaczac :o) tylko ze nas jest mniej....to tez ile Panow trzeba bedzie wysciskac?????czy wybrana bedzie jakas reprezetacja do tulenia????? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Madzik napisał: tylko ze nas jest mniej....to tez ile Panow trzeba bedzie wysciskac?????czy wybrana bedzie jakas reprezetacja do tulenia????? :biggrin: A wiesz co ? Skoro one chłopaki takie wstydliwe i na pomysł castingu nie wpadły to niech się same martwią :biggrin: i marzną.Tutaj nie ma solidarności :bigrazz: Twarda rywalizacja że tak to ujmę :buttrock: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Kjujik napisał: Podsumowanie zatem:Motur - jestZaangażowanie - jestOrange - jestWymiary - podtuczyć można Cud miód zatem :biggrin: No nie wiem czy taki miod, oby nie byl za slodki ;o)Ale Madzik ma racje, nas jest mniej wiec musicie wybrac tylko mala reprezentacje do tulenia, bo nie damy rady objechac calego forum hehe :o) No chyba, ze moturem hehe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Crossgirl napisał: No nie wiem czy taki miod, oby nie byl za slodki ;o)Ale Madzik ma racje, nas jest mniej wiec musicie wybrac tylko mala reprezentacje do tulenia, bo nie damy rady objechac calego forum hehe :o) No chyba, ze moturem hehe ... tak wlasnie,musi byc mala ale konkretna :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Madzik napisał: tak wlasnie,musi byc mala ale konkretna :biggrin: :biggrin: Czyli UWK ?Urocza wersja kieszonkowa :bigrazz:) PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Kjujik napisał: Czyli UWK ?Urocza wersja kieszonkowa :biggrin:) PozdrawiamKjujik co Ty nam chcesz jakies karaluchy podstawic czy cos innego rownie malego i "sympatycznego"???? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Madzik napisał: co Ty nam chcesz jakies karaluchy podstawic czy cos innego rownie malego i "sympatycznego"???? :biggrin: No Kjujik ... co nam zaoferujesz, bo jak na razie jestes jedynym chetnym do tulenia w te jesienne wieczory :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Madzik napisał: co Ty nam chcesz jakies karaluchy podstawic czy cos innego rownie malego i "sympatycznego"???? :biggrin: Ejże pannica !!! Sama wszak piszesz "... tak wlasnie,musi byc mala ale konkretna..." i ja temu przyklasnąłem :biggrin: PozdrawiamKjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Crossgirl napisał: No Kjujik ... co nam zaoferujesz, bo jak na razie jestes jedynym chetnym do tulenia w te jesienne wieczory :o) Były zajawki o zlotach, o motorach a ty widze forum usług matrymonialnych.Kjuik to zaczeło sie od Ciebie, prosze uspokój się bo admin nas zamknie :biggrin: Madzik nie podpuszczaj bo od podpuch jestem tu ja ale to tak z babami, troche 'miodu' i z reki jedzą jak Kjuiki :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Crossgirl napisał: No Kjujik ... co nam zaoferujesz, bo jak na razie jestes jedynym chetnym do tulenia w te jesienne wieczory :o) Nosz skaranie panbócka z temi babamy :biggrin: Tosz to JA casting zamierzam ogłosić, falstartem się białki pchają, mię mię wybierz krzyczą jedna przez drugą a tu takie słowa padają ?? Czyż to nie oczywiste że ogłaszając ów końkurs jestem jedynym i słusznym (dosłownie :bigrazz: ) obiektem do tulenia ? Miast między sobą rywalizować o wzgląd czcigodnego jurora czyli mój to się jeszcze wymaga bym się reklamować hę ? Boć to nie wiara bym miał oprócz zaszczytów z prawa do tulenia płynących coś jeszcze miał ofiarować ?Miał wieszcz rację pisząc o onych kornikach w podtytule pierwszego posta :buttrock: PozdrawiamKjujik Fidel5: Kjujiki z niewieściej dłoni jeść winny i takoż jedzą :biggrin: Ale ok masz racje Kolego tu nie miejsce na ... właściwie na co ? Nastukane postów jak mrówków ... PozdrawiamKjujik Edytowane 20 Września 2006 przez Kjujik Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi