werner Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 witam mam problem mam w emie pradnice z malucha do tego elektroniczny regler ale ladowania jakos niema!!obracalem pradnice ale to nic nie dalo, jest mozliwe ze regler jest padniety??nieznam sie na elektryce, moge uszyc rame, ale prady dla mnie to czarna magia!!ktos moze cos doradzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Przyczyn może byc tak wiele że lepiej podciągnąc sprzęta do elektryka niż tu pisac o wszystkich :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Posprawdzaj wszystkie kable, jakie wychodzą z prądnicy, moze jak masz możliwość to sprawdz na regulatorze od malucha, czy ładuje.. wszystkie styki przeczyść, psiknij WD40 lub podobnym. może jak ktoś ma taką instalacje z prądnicą od malucha, moze cię poratuje schematem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werner Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 dzieki za pomoc faktycznie podjade do elektryka moze on cos poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi