rad3k Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Gdzie moge kupic obrecz 21" i szprychy do mojego enduro?Gdzie mi to poskladaja w Warszawie?Ile to moze kosztowac? Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 A nie lepiej kupić całe koło :?: (Tzn. obręcz + szprychy + piasta) POZDRAWIAM :!: A co do odpowiedzi na Twoje pytanie - to niestety nie wiem, ale powinno być dostępne w sklepach z częściami (ale sprecyzowałem :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 11 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Niestety nie, bo przy piascie jest wejscie do predkosciomierza, tak jest to rozwiazane w tym modelu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 No to niestety nie mam jak pomóc... :P No cóż - popytam jeszcze kumpli i jak znajdę odpowiedź zanim ktoś inny ją da to odpiszę na 100% POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi