wodar Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jezdzilem na roznych wydechach. Byly glosne, glosniejsze i nie do zniesienia ale nikt nigdy mnie nie zatrzymal do kontroli. Wystarczylo, zeby jechac kolo policji z dozwolona predkoscia. Teraz mam Cobry i jak jade i zamacham patrolowi policyjnemu to z radoscia tez mi machaja. Wiec sie nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluespider Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Jezdzilem na roznych wydechach. Byly glosne, glosniejsze i nie do zniesienia ale nikt nigdy mnie nie zatrzymal do kontroli. Wystarczylo, zeby jechac kolo policji z dozwolona predkoscia. Teraz mam Cobry i jak jade i zamacham patrolowi policyjnemu to z radoscia tez mi machaja. Wiec sie nie przejmuj. dobry pomysł, człowiek uczy się całe życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi