samson Opublikowano 17 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2002 No to wrocilem !!!<wstep>Po kradziezy mojej wychuchanej, wyszykowanej Hondy MB 80 (pelnoletniej, a nawet lepiej) wreszcie uzbieralem kase i kupilem Honde MTX 80.Problem w tym ze, to straszny szrot, przyspawana zebatka zdawcza, przyspawana dzwigienka zmiany biegow i spawana rama :(</wstep>Przechodzac do sedna sprawy, podczas hamowania przednim heblem majta mi kierownica na prawo i lewo. Czego to moze byc przyczyna?Nie jest to az takie straszne machanie ze malo mi reki nie wyrwie ale przy wiekszej predkosci malo gleby nie zaliczylem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 17 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2002 Uuuuu to kiepskawo do tych wszystkich felerow twojego motocykla mozesz dopisac zwalone łozyska głowki kierownicy:) Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 20 Września 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2002 Łożysko jest chyba OK. Kierownica nie jest 3 poziomowa jak w MB - chodzi płynnie :DTo chyba wina nie dorkeconej główki ramy :D Ide pogrzebać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi