Micha_3 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam. Mam pytanie jak odblokować sfere bo dopiero co kupiłem... wiem że idą ok. 80km/h a moja 60. i tak myśle że to będzie chyba wariator ale nie jestem pewien bo 60 idzie na połowie manetki!!! ale dalej jak dodusze to słysze tylko jak wchodzi na większe obroty a licznik nic.... ;) prosze o pomoc i z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Hmm dziwne , rozkrec poprostu i zobacz czy nie ma podkladki pod pasem i bedziesz mial juz jedno wykluczone , przy wydechu tez nie zauwazyles zadych "patentow" ? Modul odpada bo on blokuje obrtoty , gaznik tez raczej , moze cos w nim jest zepsute ? Rolki moze za lekkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 rozkręcił bym go ale boje sie że mi sie coś wyleje albo jakieś sprężynki wyskoczą :) czy takie coś jest możliwe ? sory za takie głupie pytanie bo nigdy nie rozkręcałem odkurzacza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) jak odkręcisz obudowę przekładni to wyleci...nic, bo tam na sucho przekładnia pracuje Edytowane 6 Września 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_3 Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 dobra jutro zobacze i jeśli będę miałjakiś problem to zapytam... :bigrazz: wilekie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 mozesz miec zakrótki pasek jak go dusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi