Kris_o_poranku Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Szczerze, to nie wiem dlaczego w przeciwieństwie do Virago :) . Bo przez 8 lat Virago mi się nie psuło :clap: !!! Dymsha , rozumiem więc że z Dragiem też nie miałeś jak dotąd kłopotów ?Pytam całkiem serio bo sam mam 650 o kilku tygodni i ciekaw jestem z jakimi problemami się inni spotykają na jakie dolegliwości cierpią Dragi Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Dymsha , rozumiem więc że z Dragiem też nie miałeś jak dotąd kłopotów ?Pytam całkiem serio bo sam mam 650 o kilku tygodni i ciekaw jestem z jakimi problemami się inni spotykają na jakie dolegliwości cierpią Dragi KrisOczywiście, że nie miałem, ale Draga 1100 mam dopiero 3 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi