Kefir/1989 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Mam enduro i chce kupić nowe opony aby w starych zamontować kolce i móc jeździć zimą. Teraz w motorze mam opony uniwersalne i się zastanawiam czy znowu kupić uniwersalne czy jakieś inne?? Dużo jeżdzę w terenie ale pewnie już za miesiąc będę miał prawko i będę jeździł dużo po asfalcie. Czekam na odpowiedzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 To jak masz zamiar jezdzic po asfalcie to kostki odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 w oponach enduro nie ma sensu montowac śrub.. to zdaje egzamin w przypadku w miare zdrowej kości Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Czesc, Przyjzyj sie oponom TKC-80 Continetntal, alternatywnie Metzleler Karoo lub w opcji ekonomicznej Mitas E-09. Wszystkie to kostki, ale z gumy takiej jak opony szosowe. Wytrzymuja duzo kilometrow asfaltu i w terenie sa calkiem niezle. Z rezta popatrz na bierznik tych opon. Ja mam teraz E-09 i jestem bardzo zadowolony. Pozdro ps. dopiero teraz spojrzalem jakim moto smigasz. Nie wiem czy TKC beda w tym rozmiarze. Moto masz lekkie wiec jeszcze dluzej opony wytrzymaja :) Edytowane 4 Września 2006 przez data7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi