Filu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Bardzo dobry temat benek :) ja też własnie szukam oponki jakiejś na tył oraz łańcucha i zębatki na tył 48. Jak już znajdziecie najtańsze sklepiki z tymi oponkami to dajcie cynk tutaj. Dzięki.Hej,U mnie ;) Mam dobre ceny na łańcuchy Dida i zębatki JT bardzo dobre zestawy, sam jeżdzę na takim już pół sezonu.Co do opon to niestety tylko Mitasy z tańszych, ale polecam markowe gumy, najlepiej lekko używane wtedy cena dużo niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Hej,U mnie ;) Mam dobre ceny na łańcuchy Dida i zębatki JT bardzo dobre zestawy, sam jeżdzę na takim już pół sezonu.Co do opon to niestety tylko Mitasy z tańszych, ale polecam markowe gumy, najlepiej lekko używane wtedy cena dużo niższa. Właśnie kupiłem złoty łańcuch did do ostrego motocrossu i zębatke 48 także w dalszym ciągu szukam Opony jakiejś za 120-140zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi