mariaszyn Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam jestem z okolic Warszawy, chciałbym zamontować do cbr f4 orurowanie+crashpady chroniące owiewki i nie tylko, podczas ewentualnego wypadku. Czy posiada ktoś jakiś namiar, cenę...POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam jestem z okolic Warszawy, chciałbym zamontować do cbr f4 orurowanie+crashpady chroniące owiewki i nie tylko, podczas ewentualnego wypadku. Czy posiada ktoś jakiś namiar, cenę...POZDRAWIAM ty chcesz dać orurowanie na owiewki czy zamiast owiewek??... sprecyzuj o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaszyn Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ty chcesz dać orurowanie na owiewki czy zamiast owiewek??... sprecyzuj o co ci chodzi Już precyzuję:orurowanie chcę założyć na istniejące owiewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 uderz z tym pytaniem na forum stuntpoland, na pewno dostaniesz szczegółowe info. z tego co pamiętam to cygan ma f4 w klatce pzdr p.s. nie zapomnij się przywitać i wrzucić fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaszyn Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 DZięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi