max264 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 siema wszystkim...potrzebuje schemat modułu zapłonowego do mz...jezeli ktos taki posiada to niech da znac..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Wątpie czy ktoś będzie miał takowy, bo sam kiedyś taki potrzebowałem i nic z tego nie było. Co dokładnie potrzebujesz z tego schematu ? Całość w celu samodzielnego wykonania, czy może opis elementów w celu wymiany spalonych. Jak cały, to może ci go kiedyś narysuję (chociaż baardzo mi się nie chce :biggrin: ) jeśli nikt nie będzie miał gotowego. Jeśli elementy to pytaj. POZDRO Edytowane 3 Września 2006 przez ober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 najlepiej potrzebowalbym caly schemacik jego.....zastanawiam sie czy zrobic samemu czy kupic ten ze zmiennym katem wyprzedzenia zaplonumoduł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 To już musisz sam zdecydować. Najlepiej, gdyby wypowiedział się ktoś kto zmienił moduł oryginalny na taki. Jak nie masz nawet starego modułu to lepiej pomyśl nad kupnem, bo projektowania płytki to już na pewno nie będzie mi się chciało. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 chyba tylko jak bedzie papa to kupie sobie ten modulik bo to ciekawy pomysl i z tego co czytalem to nikt nie narzeka na niego..tylko nie podoba mi sie to ze odcina zaplon przy 7000rpm...bo jak latam po lasku to lubie ja dokrecic do 7/7.5rpm...bede musial zalatwic zeby to zmienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 www.mz-club.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi