zenon165 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 A mi sie zdaje ze cos z tym sprzeglem jest nie tak... Piszesz ze gasnie jak wrzucasz z luzu na 1 czyli mozna sie domyslac ze sprzeglo ci ciagnie albo masz za slabo naciagnieta linke i motor chce juz ruszac... Przy wyzszych predkosciach gdy puscisz klamke sprzegla moto moze po prostu jechac na polsprzegle i dla tego nie przyspesza tak efektywnie. Nie wiem czy mnie zrozumiales ale moze to cos pomoze :P POZDRO DOKŁADNIE :cool: Gaznik wyreguluj swoją drogą.. :biggrin: Powodzenia. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 a moze wiecie jak zrobic gaznik jezeli jest rozregulowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jeżeli chodzi o obroty, to na odpalonym silniku, musisz tak ustawić śrubkę od regulacji wolnych obrotów, aby silnik pracował na ok. 1,5 tys. obrotów i nie gasł. Natomiast śrubkę od regulacji skłądu mieszanki, wyreguluj tak jak to powinno być w TZR-ce (poszukaj w servisówce) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 wiem gdzie srubka do obrotow ale sklad mieszanki to dla mnie nowosc prosba moze o jakies foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Srubka od mieszanki jest zwykle duzo mniejsza i 'tak jakby schowana' . Powinna byc na laczeniu gaznika z filterkiem powietrza w takiej dziurce. Szukajcie a znajdziecie :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agressor Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Srubka od mieszanki jest zwykle duzo mniejsza i 'tak jakby schowana' . Powinna byc na laczeniu gaznika z filterkiem powietrza w takiej dziurce. Szukajcie a znajdziecie :biggrin: POZDRO wiem juz wiem bede kombinowal i napisze jakie mam rezultaty ( oby nie straty:)) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi