chomiczon Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Mam mozliwość zakupu łańcuszków rozrządu Tourmax, tylko nie wiem jak wypada w porównaniu do D.I.D.Czy warto w takie łańcuszki inwestować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja bym stawiał na DID'a , jeszcze jakoś nie słyszałem żeby ktoś na niego nażekał. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ostatnio tez mam taki dylemat , kazdy doradza mi DID-a Tourmax ponoc wypada dosc przecietnie Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ostatnio tez mam taki dylemat , kazdy doradza mi DID-a Tourmax ponoc wypada dosc przecietnie Tak tez mi sie wydawało, ze nie warto eksperymentowac, zaplace pare groszy wiecej i bede mial dobre lancuszki DID-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi