Greedo Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Za to masz u mnie 5 browarów i kiełbaske z grilla :bigrazz: Nie omieszkam sie upomniec, powiedz tylko kiedy robisz grila :] Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Z tego co pamietam z przepisów o ruch drogowym,jak zdawałem na moto- musisz kierownice trzymac przynajmniej jedną reke - i jedną noge musisz mieć na stopkach.Dlatego dziwie sie ze ktoś tu na forum wątpi w to jazda jedną reką jestnielegalna.Sam mam wójka- który ma amputowaną za łokciem, i ma normalne prawko...Jeździ na legalu. Pozatym dwie rece i nogi nie gwarantują bezpieczeństwa- patrz. Kobiety) Edytowane 7 Września 2006 przez CiasnyBaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi