Marmro Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam wszystkich, wybieram sie w tym roku po raz trzeci z rzędu na największy zlot motocyklowy w Europie nad jeziorem Faak w Austri. Zlot odbywa sie od 2-10.09, ja planuje wyjechać w środę 6.09. Nocleg pod namiotem (13 Euro moto+namiot) - trzeba rezerwować. W trakcie imprezy lub po imprezie planuje wyskoczyć w Dolomity na jeden dzień i zaliczyć tam Wielką Pętlę Dolomitów. Potem powrót z Dolomitów w jeden dzień do Polski. Jade na Volusi z lightową prędkością przelotową 100 km/h. Całą trasę szacuję na ok 2100 km jadąc z Rybnika, wyjazd potrwa 5-6 dni.Jeśli są jacyś chętni do dołączenia do mnie to dajcie znać.Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-Tomo Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ja byłem, drugi raz. Szkoda że się nie odezwałem wcześniej. Dopiero się zarejestrowałem. Pisz jak Twoje wrażenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmro Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Cześć, wrażenia jak zwykle pozytywne, choć kapele nie były tak dobre jak w roku ubiegłym, scen do grania też było mniej a więcej punktów z jedzeniem. Szkoda, że znów nie było trybuny koło Arneitz. Jak były trybuny koło Arneitz w 2004 roku to się tam działo!!! Motorów i ludzi było chyba najwięcej od kiedy tam jeżdże, parada była ok. fajne wrażenia z jazdy z taką grupą. Ale to co polecam najbardziej to Wielka Pętla Dolomitów, którą zaliczyłem w tym roku. Tych widoków nie da się opisać, w skrócie napisze tylko, że zaliczyłem w ten dzień 3x1800 m n.p.m. oraz 4x 2200 m n.p.m. 250 km serpentyn. Ciężkie do zrobienia jadąć z Faak ale da sie szafnąć w całości w 11 godzin(550 km) przy odpowiednim przygotowaniu.Teraz zostaje mi do objeżdzenia Szwajcaria, może w przyszłym roku? Zobacze. pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi