m67 Opublikowano 7 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Konrad.K. napisał: 8O Qler ta twoja Lambretta jest bardzo rzadka i Ci bedzie ciężko załatwić te części lepiej ją sprzedaj a jeśli Ci sie uda to załatwić to masz fart>HAHAHA Nie wiem czy TV II serii jest az tak bardzo rzadka :?: Wszystkie części o których piszesz zdobędziesz bez problemu z Włoch i ich jakość będzie super :) . Konrad, jeśli nie jesteś w temacie, to nie udzielaj porad. Ja siedzę w temacie Lambretty już kawałek czasu i mam jakie, takie rozeznanie. Zresztą M@rio dobrze określił temat :!: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja znam Komrada.K, mieszka obok mnie, a napisał tak żeby mi zrobić na złość.Coś mu się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONRAD.K Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 M67 z Włoch to chyba nie jest taka prosta sprawa załatwić bo bez adresó i itp. niezałtwisz a pozatym granica więc niemów że to takie proste bo tak niejest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 24 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Wierz mi, że jeśli masz trochę kontaktów i rozeznania w temacie Lambretty to nie jest trudno zdobyć części. W sobotę odebrałem nowy tłok, kolanko wychechu, wiązkę elektryczną, gumy na rączki i parę innych drobiazgów. Powoli skuterek odzyskuje dawną świetność. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 No, no nowa Lambretta się szykuje. :D tym razem 150 ale niewiem jaki model.W sobotę byłem u kolesia i powiedział, żebym przyjechał za 2 tygodnie bo to nie u niego jest, a on się powie właścicielowi żeby był za te 2 tygodnie. Czyżby szykowała się kolekcja? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Naucz się pisać KONRAD.K bo adresU się pisze przez U a nie Ó. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 7 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 No i co z nową Lambrettką :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 11 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 Bylem w sobote, ale koles sie jeszcze nie dowiedzial moze za tydzien? :cry: :D :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Wierzba Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 Posiadam Lambrettę model 150Li II seria (1961r). Ciekaw jestem czy ktoś z użytkowników posiada Lambrettę. Witam!Myślę, że jest jeszcze kilku właścicieli tak szacownych pojazdów jakim jest Lambretta.Posiadam Li 125 z pierwszej serii produkcyjnej oraz TV 175 także z pierwszej serii. :) Bardzo fajne pojazdy!Poza tym jeszcze kilka pojazdów innej marki :D pozdrawiamBadulix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 Damian, a te inne pojazdy to jakie one sa?Chodzi o marke, jak niechcesz sie przyznawac to nie ale jestem ciekaw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 ojciec mojego kumpla z klasy ma Lambrette, ale nie wiem dokladnie co to za model.ale sie dowiem :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Wierzba Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Siemanko Qler!Mam sentyment do wszystkiego co jeżdzi i nie raz trudno rozstać się z tym w co włożyłeś kasę :) , czas no i serce. Wbrew gadaniu żony nie pożegnałem się z: Junak-iem M 10 rocznik 63 z koszem - jeżdzący, odrestaurowany, Piaggo Sfera 50 - żony (jeżdzi całkiem nieżle) oraz Kawa GTR 1000. Oprócz tego oczywiście dwie Lambretki i zwłoki Vespy z silnkiem, która przeleżała w piwnicy w Gdyni chyba "od wojny" - de facto chyba do ożenku :D pozdroDamian vel Badulix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Heh Damian niezly zbior, moj junak juz w drodze na swiat.:) I wiele innych ktore czekaja na swoja kolej.:)Ze zrobionych: Puch s4 200ccm juz jest , W-F-M z '58 tez, jest Cezet 175 i Lambretka jaki model to mowilem. A w czesciach to mi sie niechce wymieniac co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Wierzba Opublikowano 19 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Hi Qler! Czytam, że weteranami i knedlami nie gardzisz - godna postawa!Dużo Ci zostało z tego Junaka do ukończenia :?: Myślę, że przed sezonem zdążysz :) pozdroDamian vel Badulix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 19 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2003 Posiadam Li 125 z pierwszej serii produkcyjnej oraz TV 175 także z pierwszej serii. :) Bardzo fajne pojazdy!pozdrawiamBadulix No to nam sie na wiosne rozlambrettciło. Jak widać te historyczne skutery przyciągają coraz większą rzeszę miłośników. Do niedawana traktowane po macoszemu, a teraz juz nie tak łatwo i tanio nabyc porządną Lamkę. A tak swoja droga gratuluje posiadania bardzo udanego modelu TV175 I serii, to juz rarytas. Moja Li już niedługo zacznie nawijać asfałt na koła po profesjonalnym (myślę) remoncie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi