Pałlo Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ;) o 21.00 IRA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ;) o 21.00 IRA :) a wiesz jak będzie z biletami na IRE i Harlem.Będą na miejscu czy trzeba kupić wcześniej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pałlo Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Raczej nigdy nie było problemu z kupieniem przed koncertem.. myślę że i w tym roku nie bedzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Chyba jak ja nie rzuce pomysłu to nic z tego nie wyjdzie i zima nas zastanie :]A mianowicie. Kto by byl chetny w następny weekend ( 16-17)zeby wpasc nad Krasne albo Białkę. Nie mam na myśli zadngo wielkiego zlotu, ale nieduze spotkanie integracyjne :) . Mozna by sie napic piwa ( bezalkoholowego oczywiście), kielbaske pogrilowac czy inna habanine. A przy okazji udąało by sie może wymyślic jakąs wspolna wycieczkę czy cos takieo.Kto chętny niech sie wpisuje. Termin mozna oczywiscie przesunąć jak będą chętni na innyMoze to być sobota, czy niedziela, jak lepiej wam pasujeJakby co to piszcie na GG 40 25 141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ja odpadam... bo 16 sie kumpel zeni motocyklista i jest parada i te sprawy... wiec jak cos to wpadajcie do opola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi