Bartosz Opublikowano 12 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 heh smykalke to raczej ma BO W KONCU JEST MECHANIKIEM :P szczegół ze samochodowym ale no na motocyklach tez sie zna 8) gdyby nie on pewnie ja tez bym mial spore problemy z motocyklem i musialbym po serwisach latac a takto wlasnorecznie (przy nadzorze, albo pomocy) ojca wszystko ja robilem z moja zolta rakieta no i wfm tez :twisted: ale raczej jest bardzo zapracowany wiec nie mialbyczasu na grzebanie jak gadalem z vlaadem to powiedzial ze jego honda mimo pelnoletnosci spsiywala sie SUPER i nie mial zadnych problemow takze 20latka nie ale cos juz z rocznikow 88 wzwyz tak sie nie sypie od razu a poza tym jakby sie mialo fart trafic cos zadbanego np z zagranicy to BY BYLO SUPERmyslalem nawet nad wypadem do niemiec ale to za duze koszty organizacyjne itd wiec szybciej cos od chandlarza albo juz jezdzone w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 hehe; typowe polskie podejście, moto nie może mieć poniżej 500 ccm, najlepiej ponad 100 kM mimo, że na naszych drogach większość z nas używa z reguły ok 20% mocy silnika bo i tak więcej się nie da. Jeśli Twój stary chce wozić na motycyklu matulkę i to z chorą nogą to zapomnijcie o jakimkolwiek chopperze. Pasażer ma tam bardzo przerąbane, twardo, wąsko i nogi trzeba zdrowo podkulaćO Goldwingu przy dosyć mikrej posturze też nie ma co myśleć, bo to nie Twój ojciec będzie prowadził Goldwinga tylko Goldwing ojca. To motocykl trudny w "pilotażu" zwłaszcza po mieście i napewno nie nadaje się jako pierwszy cięższy motocykl. No i trzeba mieć przede wszystkim siłę by go w razie czego dźwignąć. Niech Twój starszy przymierzy się do Freewind'a. To jedno z niższych enduro, ale myślę, że chyba i tak będzie za wysokie. Znakomicie nadaje się do turystyki i jest dość przyjazny dla pasażera. Powinniście rozejrzeć się za takimi sprzetami jak Hondą CB 500, Yamahą XJ 600, Kawasaki ER 500 czy Suzuki GS 500. Jak pojedziecie do Niemiec i nie będziecie wiedzieli jak załatwić temat na cle to zdoją was tak że impreza stanie się bardzo nieopłacalna.Po drugie niech nikt nie myśli, że Niemcy to kraj gdzie wszędzie stoją tanie motocykle. Żeby coś trafić to trzeba szukać i to nieraz bardzo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2003 Kawa Zephyr 550/750 może ER5, Honda Magna lub Shadow (ale sa dośc drogie) Suzuki VX800,Yamaha Diversion lub TDM Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi