ziomek91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jaki typas cały czas mnie wyzywa.Ty masz gościu jakieś kompleksy??Szkoda słów na ciebie.Kompleksy hm... niemam chyba żadnych za to ty masz kompleks mniejszości :icon_mrgreen: co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Podobno piszesz do mnie na PW ja nie dostaje twoich wiadomości :icon_mrgreen: .Nie wypowiadaj się tutaj.Masz kompleks pustego baniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Nie no załatwiajcie sobie na PW te wasze sprawy :icon_mrgreen: A ja dla kolegów proponuje pare % Aha i lepiej zamknąć temat, bo sie zaraz pozabijają ;) Edytowane 8 Września 2006 przez >DANIEL< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) Podobno piszesz do mnie na PW ja nie dostaje twoich wiadomości :icon_mrgreen: .Nie wypowiadaj się tutaj.Masz kompleks pustego baniaka.Bo jesteś lewy ale tym żeś dojebał :D :) :D (tekst na PW pana "na koło"): To ty zamknij tą swoją zagrzybiałą morde lamusie je*any.Internetowy maczo ciekawe jak w realu.Chodziło mi o to, że po h*j sie wypowiadasz jak nic nie wiesz na dany temat kałożerny pasożycie.Wygląda na to, że podczas porodu lekarz ciągnął cie za dupe bo myślał, że to głowa. chyba byłeś niedawno w przedszkolu nauczyli cie nowych fucków ;) Edytowane 8 Września 2006 przez ziomek91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 To była odpowiedz na twoje nędzne texty.Moje nie lepsze ale już starczy.koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Wezcie sie zakniejcie wreszcie!! 15 lat a taki qrva chojrak z geby (prosze sie nie obrazac ale 10 post z rzedu z takimi wyrazami mnie poprostu dobija) Tutaj nie jest dzial 'BLUZGATOR' tylko Yama Sachs SM 125... Piszcie na TEMAT!! POZDRO Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi