smoky Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 WitamMam skuterka firmy Rexy poj. 50 potrzebuje kupiić do niego tłok , cylinder, głowicę ale nie mam pojęcia gdzie mam to kupic ponieważ w Polsce nie ma w sprzedaży skuterów tej marki.Podobno pasują części od Yamahy Aerox czy to prawda?Gdzie kupic takie częsci najtaniej? Pozdraiwam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a jak zdobyłes taki skuter skoro w polsce nie ma czesci?? sprowadzales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 zobacz co za silnik tam jest,jeśli minarelli to zczęściami nie będzie kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 szkoda ze sie pakowałeś w coś takiegoale skoro już w tym siedzisz, sprawdź za granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubacek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ja proponuje odwiedzić serwis (jakiś normalny nie zadzierający nosa)i tam ci napewno pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi