virus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jakie rekawice polecacie?Bo slyszalem ze gosciowi po 10 latach jazdy na moto wszystykei stawy w rekach powykrecalo...bbbrrrr az mi ciarki przez plecy przeszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 siemano!mam pytanko!jezdzilem latem w dwoch kurtkach hein gericke.w swojej teksowej - czarnej psx-t2 w lipcu bylo zajebiscie goraco.wystarczylo 5 min i juz pojawialy sie drobne przebitki na koszulce, natomiast jak pozyczylem od kumpla skore gericka to bylo duzo lepiej pod wzgledem termicznym.czy to jest normalne??dodam jeszcze ze moj tex jest w czsrnym kolorze a skora w niebieskim byla.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 KUR*A czytam ten temat czytam a tu "uwazajcie na siebie bo sezon sie zaczal" patrze date... nosz fak! 2k3 jakieś praktyki z archeologii? mogłeś założyć normalnie temat, zresztą o kurtkach skóra/tex było a było :!: siemano!mam pytanko!jezdzilem latem w dwoch kurtkach hein gericke.w swojej teksowej - czarnej psx-t2 w lipcu bylo zajebiscie goraco.wystarczylo 5 min i juz pojawialy sie drobne przebitki na koszulce, natomiast jak pozyczylem od kumpla skore gericka to bylo duzo lepiej pod wzgledem termicznym.czy to jest normalne? NIE, to nie jest normalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 czytam ten temat czytam a tu "uwazajcie na siebie bo sezon sie zaczal" patrze date... nosz fak! 2k3 hehe :) ja tez dopiero się zorientowałem jak Ty kil|vov napisałeś o tej dacie, a na to że pisało że to początek sezonu nie zwróciłem uwagi, pomyślałe sobie że się komuś coś pomyliło :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi