micza 125 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W jakim sklepie w Poznaniu mogę dostać kurtki Hein gericke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Najlepiej patrz na motobazarze bo wtedy są ubiory HG ale w sklepach chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) No właśnie tez mi się zdawało że nigdzie u nas tego nie ma, a mam teraz okazje na kurtke w sklepie wysyłkowym i chciałbym gdzieś to przymierzyć, a do bazaru może być już za późno i mi ją ktoś zwinie... Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez micza 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi