kornol Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 no to gratulacje, no teraz musisz żałować że sprzedałeś Etke, chyba że kupujesz coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 :biggrin: GRATULACJE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No a ja wczoraj właśnie zaliczyłem prawko :biggrin: . Generalnie nie było lekko. Zdawały 3 osoby i tylko mi się poszczęściło. Sprzęt był zimny, bo okazało się, że pierwszy, który podstawili miał uszkodzone lusterko, które odpadało :biggrin: . Podmienili sprzęta na zimną CBFkę i jakoś poszło. Musiałem poprawiać ósemkę, bo egzaminator stwierdził, że mało się skręca moja głowa... :biggrin: , więc trzeba było kręcić łbem w każdym kierunku jazdy....dzizas. A na samym początku jak kazał mi sprawdzić czy sprzęt jest sprawny, musiałem powiedzieć formułkę: "Przed rozpoczęciem jazdy należy spradzić następujące elementy w motocyklu...." i dalej pokolei jechałem z tematem. Ostro było :buttrock: No ale oczywiście dzieląc się swoimi radoscią, składam szczere GRATULACJE :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Szczere gratulacje Zdawałeś w Gdańsku ? Gdzie mniej więcej jeździłeś ?Mnie to czeka 22 września, również kategoria A i B mam nadzieje że i mi uda się podobnie jak TobieMiałbym do Ciebie wielką prośbe - mógłbyś mi opisać wszystko dokładnie - co i jak (szczególnie na kat. A) ? Na PWplease pzdr Jak tylko znajde troche czasu to wszystko ci opisze:) no to gratulacje, no teraz musisz żałować że sprzedałeś Etke, chyba że kupujesz coś innego. Mam mieszane uczucia... Moja etka ciągle sprawiała problemy. Żeby jezdzić nią spokojnie po drogch publicznych musiałbym o nią zadbac a mi po prostu już ten sprzet sie znudził. Myśle że w tym roku nie kupie nic motocyklowego (ewentualnie puszkę w postaci mazdy 323f). Ale na przyszły sezon to obowiazkowo. Na razie mam tylko 4 tys na ten cel więc to troche mało... :buttrock: GRATULACJE :biggrin: A ten znowu posty nabija :) No a ja wczoraj właśnie zaliczyłem prawko :biggrin: . Generalnie nie było lekko. Zdawały 3 osoby i tylko mi się poszczęściło. Sprzęt był zimny, bo okazało się, że pierwszy, który podstawili miał uszkodzone lusterko, które odpadało. Podmienili sprzęta na zimną CBFkę i jakoś poszło. Musiałem poprawiać ósemkę, bo egzaminator stwierdził, że mało się skręca moja głowa..., więc trzeba było kręcić łbem w każdym kierunku jazdy....dzizas. A na samym początku jak kazał mi sprawdzić czy sprzęt jest sprawny, musiałem powiedzieć formułkę: "Przed rozpoczęciem jazdy należy spradzić następujące elementy w motocyklu...." i dalej pokolei jechałem z tematem. Ostro było :biggrin: No ale oczywiście dzieląc się swoimi radoscią, składam szczere GRATULACJE :crossy: ;) U mnie naprawde był "lajcik". Koles do mnie "prosze powiedziec co trzeba sprawdzić w motocyklu przed jazdą?" - Ciśnienie w ogumieniu, naciąg łańcucha, kienunk....- Dobra siadaj Pan! Ale uhahany jestem jeszcze dziś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi