SlayR Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 No nie wiem czy mam :(. No niewazne :clap:. Ale na razie za bardzo nie wyprobuje :). Bo mi sie utentegowała klama od hamulca :clap:. Przedniego :P. No i jednym słowem, a raczej dwoma - NI hu*a :clap:. Moze to wina wydechu od sima - nie wiem, ale z 2 nie postawie za hu*a :/. Nawet jak z całej sily szarpne i na max obrotow :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Moze niedosc ze jest zablokowana to jej dowaliles jescze tlumik od sima.Ja mam tez silnik zablokowany na membranach(nie moge dorwac od chlodzonego ciecza mam od powietrza :biggrin: ) i tlumik od TS50 powietrzaka ktory jest prawie tkai sam albo nawet gorszy niz ten twwoj od sima.Ale potrafie wyrwac z 2 bez problemu.tyle tylko ze mb ma inny srodek ciezkosci na przod jest pocylona i ciezko nawet obrac taką pozycje aby ja szarpnąc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No tak... Zablokowana to ona raczej nie jest. 90 KM/h idzie. Z 10 więcej z normalnym tłumikiem pójdzie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 bari czym sie rozni to twoje new derbi od normalnej sendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Niczym , to jest normalna Senda tylko miala troszke wiekrze owiewki :icon_mrgreen: Ale takie sprawy to na priv Panowie a zasmiecac temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ok sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADID Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 NO WŁASNIE JAK TO POBRAC??????????????????????????POMOCY POMÓŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Klikasz na link.bedzie strona i tabelka.dajesz free w tabelce.potem leci czas.przeleci czas przpeisujesz literki do pola tkore tam bedzie i dajesz download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADID Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 DiboS60 dzieki wielkie dzieki juz wiem nawet sie udala jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi