Xelibri Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Byłem zobaczyć ten tłok i cylinder w seriwsie....Faktycznie jest zatarty... :cool: Spdło zabezpieczenie z tłoka (swożeń) i zrobił ryse na cylindrze :cool: Także mało ciekawie to wygląda, ale tłok już zamówiony, niedługo będę docierał :biggrin: Pozdrawiam !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ty masz tam nikasil czy tulej żeliwną?Jeżeli nikasil to zapomnij o małych kosztach chyba, że to jest ryska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Żeliwna całe szczęście :) :evil: :) W tym tygodniu chyba odbieram :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_89 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Swiece kup w biel-bike- dobiora Ci odpowiednia do tego motoru. Ja tam kupilem Do nsr 125 i dalem 33 zł. A co do zapłonu to robilem kiedys w aprili af-1 i nie wynioslo mnie to drogo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 przecież już napisałem, że to nie świeca ani elektronika :) :bigrazz:trzeba czytać wcześniejsze posty :) :icon_question:motor już zrobiony, jutro jadę odebrać ;) pozdro i dzięki za odpowiedzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi