Pawik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 chyba jest dobrze ustawiony pozim bo nie muli... tylko swoja drgo niemoge dac grubszej uszczelki bo wtedy zwiekszy mi sie objetosc owej komory .... niewiem czy to dobre roziazanie taka kartonowa uszczelka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Uszczelka ma być z papieru, byleby nie z rysunkowego bo się zerwie łatwo, taka z technicznego jest ok, zawsze sobie takie robię.Miłego latania, tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dziex . Powiedzcie mi jeszcze jak nazywya sie fachowo ta uszczelka ... chce kupic ja w serwisie i niebede im tlumaczyl tego godzine moge powiedziec ze to uszczelka pod gaznik ?? nie pomylsa ze to miedzy gaznik a krociec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi