Gość Amon_Shadow Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Prosze o radę.Chciałbym kupić Honde Shadow Spirit.rocznik 87cena 16000przebieg 60000różne dodatki. Czy nie uważacie że ten motocykl ma troszkę za dużo przebiegu jak na tą cenę. Na zdjęciu wygląda ok. Ale chciałbym coś więcej wiedzieć o tym motocyklu, do tej pory jeżdżę VT750C2 i wiem że to zupełnie inna bajka. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Witam. Czy moto ma za dużo przebiegu - no cóż bardziej podejrzane byłoby gdyby miał na liczniku 10000 km (jak 90% motorów w Polsce niezależnie od rocznika :) ). Jak dla mnie to i te 60000 km byłoby wynikiem przyzwoitym (o ile nie jest to wartość zaniżona - moto ma 16 lat). Cena nie jest taka zła - wszystko zależy od stanu technicznego. Kumpel ma rocznik 88 i jeździ to jak nowe. Co do jazdy takim moto (miałem nie małą przyjemność poszaleć czymś takim) to przygotuj się na bestię. Twój Shadow C2 to przy tym grzeczna owieczka (nie mam nic do Twojego moto bo to piękny sprzęt ale uwierz mi C1 wyzwala zwierzęce instynkty - sam to przeżyłem :twisted: ). Jak masz możliwość to przejedź się tym sprzętem to zobaczysz o co mi chodzi. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amon_Shadow Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 jak szaleć to szaleć, zbieram na przyszły sezon na Valkyrie. dzięki za rady, ale kolo coś kręcił, ze zdjęcia wynikało że zbiornik był malowany, widac było po znaczku "Shadow" był po prostu nie z tego rocznika. Odpuściłem sobie i teraz jestem poszczany za Valkyrią. pozdr P.S.To jest dopiero bestia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 No cóż kupno używanego sprzętu to zawsze ryzyko i można się nieźle naciąć. Dobrze, że się nie napaliłeś. A Valkyria - ten motor po prostu jeździ sam (byłem cholernie tym faktem zaskoczony) a kopa ma takiego, że włosy prostuje. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amon_Shadow Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 narazie do swojej wsadzam wydechy "cobra" i mam nadzieję że jeszcze sezon na niej pojeżdżę a póxniej będę myślał. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi