gofer828 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jak zarejestrować motorower przywieziony z Czech i czy wogule jest to mozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca_narządów Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jesli masz papiery po polsku to mozesz smialo a jesli tam po czesku to tzreba tlumaczyc ja tak robilem z wloskimimi papierami :biggrin: :biggrin: i oplacalo sie :biggrin: :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 jak masz wszystkie papiery to nawet z iraku przywiezione motor zerejestrujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tylko z Iraku płaci sie cło, bo nie jest członkiem Unii Europejskiej. Jak masz komplet dokumentów (dowód rejestracyjny, umowa k/s) to zarejestrujesz na pewno. Koszt około 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam. Primo: Nie ten dział :D A ogólnie to mogłeś coś wiecęj napisać - tnz. jak wygląda Twoja sytuacja z papierami, co masz itp. czy chcesz reje. 80 na 50 itp. itd. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer828 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Dzięki za informacje. :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoński Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam mam pytanie co trzeba żeby przywiezione 80 zarejestrować na 50 i mniej więcej ceny. Z góry dziękujem . Pozdrawiam Szymoński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam mam pytanie co trzeba żeby przywiezione 80 zarejestrować na 50 i mniej więcej ceny. Z góry dziękujem . witam mam odpowiedz, trzeba zerknac do "ARCHIWUM" bardzo proszem :icon_twisted:tych tematow byly miliony. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi