Witas Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) witam, chcialbym sie dowiedziec jak wyglada od strony technicznej strzelanie w tlumik za pomoca tego malego sprytnego czerwonego guziczka na kierownicy :D chodzi mi glownie o to co sie wtedy dzieje w silniku, jakie jest prawdopodobienstwo uszkodzenia (bo slyszalem rozne opinie) no i dlaczego w niektorych motorach mozna strzelac, a w niektorych nie (np. moj bandit za nic nie chce strzelac :biggrin: ) Dodam jeszcze ze mam ogolne pojecie na czym to polega, ale ciekawia mnie bardziej szczegolowe informacje :) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Było już fafnaście razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 racja bylo, powinienem najpierw poszukac, przepraszam moj blad :)mozna zamknac lub usunac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi