popek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 hej mam pytanie do posiadacze odziezy w/w firmy. Planuje zakupic spodnie (VANUCCI TOURING II) i kurtke (VANUCCI RACING). Tyle tylko ze w ciemno - tj bez mierzenia (w Louisie maja fajne znizki i kumpela by mi przywiozla z niemiec). Wymierzylem sie jak maja na wzorach(tabelkach podane) podane i w sumie wyszlo mi roazmiar spodni 46, a kurtki 48. Jak to sie ma do rzeczywistosci czy nie wyjdzie to za male. Ostatecznie bym sprzedal w PL (nawet moze by sie dalo zarobic), ale szkoda by bylo stracic okazje - w sumie za kpl skorzany ok 900 PLN wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak kupisz to opisz jak się ciuchy sprawują, bo też myślę nad tym kompletem ;) Narazie się jeszcze zastanawiam czy komplet skórzany czy textylny vanucci wybrać... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 dzisaj przyszlo kombi i kask..UVEX BOSS 4000... rewelka, jak mierzylem te wsztkie ariohy, nitro, agv to wydawaly mi sie spoko. Ale jak dostalem tego i ubral to naprawde czulem ze mam kaski na glowie a nie zabawke - z calym szacunkeim dla posiadaczy pozostalych kaskow, ale przy mierzeniu arioha jakis plastik mi odpadl (sv55).Ubranie ogolne rewelka - kupilem rozmiarowo w ciemno - bez mierzenia - pasuje idealnie. Narazie poswirowalem i troche pochodzilem w domu, ale szybko sie cieplo zrobilo...zaraz jade posmigac - duze prawdopodobienstwo ze od razu skora przejdzie test na przemakalnosc bo zbiera sie na deszcz... Narazie rewelka, tylko buty mam troche lipne (probiker active), ale lepsze to niz adidasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 To zrób jeszcze test na przemakalność to będę happy ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 niestety lub stety deszcz nie spadl.. ale i tak rewelka.. Za bardzo nie mam do czego porownac bo wczesniej jezdzilem w zwyklych jeansach i kurtce. Jeansy furgaly, a z kurtki spadochron mialem ktry mnia rzucal strasznie - wtedy jazda na moto to byla walka o utrzymanie sie na moto. Skora rewelka, teraz jest chlodniej wiec nie poczulem zeby bylo za goraco czy cos. Przemakac najparwopodobniej bedzie w okolicach krocza od wewnętrznej strony uda, bo tam jest wstawka z jakiegos nieskorzanego materialu - chyba zeby sie za bardzo nie spocic w tych okolicach wiec tu na bank bedzie przemakac. Pod kolanem jest takie samo wykonczenie. Kurtka rewelka jest opcja spinania ze spodniami i dziala to bez zarzutów - sa dwa zamki - jeden daje mozliwosc spiecia samego tylu z kurtka, drugi w calym obwodzie pasa. O chraniacze dobre twarde leza gdzie trzeba - nie slizgaja sie ani nic, nawet przy chodzeniu. Na biodrach i na plecach pianka ochronna (ta na plecach mam wrazenie grubsza i sztywniejsza - choc moge miec takei wrazenie przez to ze wieksza) Jak by byly jakies pytania to pytac. Towar rewelka jak na cena ktora za niego dalem niecale 1100PLN wliczajac w to cene ubrania (229 euro), przesylke na terenie niemiec (4,95 euro), przesylke kurierska do polski (22 euro) i jakis gift dla znajomej ktora to zalatwila w niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 To w takim razie zamawiam dopóki jest mój rozmiar :bigrazz: A mam jeszcze jedno pytanie czy spodnie mają kieszeń na ochraniacze twarde na biodrach, a kurtka kieszeń na ochraniacz twardy na plecach? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 tak...oba ochraniacze sa w kieszeniach, ogolnie wszystkie ochraniacze sa w kieszeniach tak ze jest mozliwosc wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 tak...oba ochraniacze sa w kieszeniach, ogolnie wszystkie ochraniacze sa w kieszeniach tak ze jest mozliwosc wymianyWolałem zapytać, bo na niektórych stronach piszą, że ochraniacz na plecy trzeba dokupić oddzielnie :|Dzięki za info :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 wlasnie znalazlem - caly kpl jest dostepny na www.moto-akcesoria.pl za 1200PLN plus koszta wysylki. Wychodzi ok 200PLN wiecej jak z niemiec, ale jak ktos nie ma dojscia to lepiej dac 200 wiecej i miec naprawde dobry 2 czesciowy kpl na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi