LIBER Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich! Jutro kupuję swoje pierwsze moto VTX1300, jadę 150 km je odebrać, a nie mam nawet kasku!!! Możecie doradzić gdzie mogę dostać jakiś porządny kask w Poznaniu (adres sklepu) i na co zwracać uwagę? Dzięki i czekam Liber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Poszukaj w archiwum był temat w którym były wymienione wszystkie sklepy w Poznaniu.A tak na szybko to np. możesz kupić AGV na Druskiennickiej w Intermotors ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dokładnie polecam inter motors i kaski AGV, bo sam tam taki kupowałem. I chyba ten sklep jest najtańszy w całym Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi