damian-kmx Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 siemka wszystkim!!! jestem posiadaczem motocykla kawasaki kmx 125. mam mala awarie w silniku i potrzebuje nowy korbowód. Czy nie wie ktos z was gdzie i za ile mozna taki kupic? Licze na wasza pomoc! POzdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 www.olekmotocykle.pl Jak nie ma na stronie to zadzwoń i zamów. MY od nich braliśmy więc na pewno są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 siemka wszystkim!!! jestem posiadaczem motocykla kawasaki kmx 125. mam mala awarie w silniku i potrzebuje nowy korbowód. Czy nie wie ktos z was gdzie i za ile mozna taki kupic? Licze na wasza pomoc! POzdro!!dzieki za odpowiedz dziasaijtam zadzwonie i postaram sie cos wiecej dowiedziec.dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi