adu Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 witam wszystkich,powiedzcie mi :banghead: (bo nie chce mi się przeglądać tych 18 stron) czy mijsce dla czterech osób się jszcze znajdzie ??? i jak to załatwiać ???będzimy dymać z piotrkowa tryb. :biggrin: pozdo Chyba, że na podłodze :banghead: Tak na serio wszystkie domki są już ,,przeludnione", także myślę, że pozostałoby jedynie miejsce na podłodze. Brać karimaty i śpiwory!!!!Chyba, że rzeczywiście rozejrzeć się za jakimś ośrodkiem w pobliżu i zaklepać miejscówki, żeby wyspać się jak człowiek. Też się nadal nad tym zastanawiam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 PS. Jak narazie pogoda w Rybniku superowa oby tylko się utrzymała jeszcze tydzień :biggrin: :) :flesje: Pogoda będzie!! :banghead: :biggrin: http://pogoda.onet.pl/0,3685,38,miasto.html :banghead: LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Chyba, że rzeczywiście rozejrzeć się za jakimś ośrodkiem w pobliżu i zaklepać miejscówki, żeby wyspać się jak człowiek. Też się nadal nad tym zastanawiam....... łeee no Adu nie bądź miętka :biggrin: na podłodze też nie jest źle, karimatke rozłożysz, nakryjesz śpiworem i wyrko gotowe. Z tego co się orientuję to w pobliżu ciężko będzie z jakimiś noclegami..Pewnie część luda i tak zaśnie na dworze więc jak dotrwasz trochę dłużej to pewnie znajdzie się miejsce na wyrku. Pozdrowienia i do zobaczyska :biggrin: :flesje: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam! Zrobiłem kolejną aktualizację. Browar x1Rafał x1Gremlas x1Vatzeque x1karola600 x1DOMKI Domek IbahamaHornetlok x2 zapłaconoZimer zapłaconoJacaJJDawid428 zapłaconoTuba x2 Franekciasnybaniak zapłaconot2 zapłacono Domek IIPietra x2 zapłaconoStaszekSAdu x4cebe450 zapłaconoWojtasik Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanBeti zapłaconoIrekSzapłaconoPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłacono Domek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhu zapłaconoŁysy zapłaconoMarianKa zapłaconoKrasnal + Irkaa zapłacono Domek VMario1810 zapłaconoAstarte zapłaconoMiklas zapłaconoBartic zapłaconoJerryKaśka zapłaconoMadzik PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin)WrocławiankaGreg zapłaconokakanogajasosna kuba gsxr wawa x2 AmazonkaCotletBejZa Domek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo BronxArio zapłaconobadekredpipol Co do godziny wyjazdu spod Szpili. Proponuję 15.30-16.00. Potem uderzamy na REAL. Tam zejdzie nam jakąś godzinkę. No i potem jedziemy do Leśnej Polany. Czyli na miejscu meldujemy się koło godz. 17.30. Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Yo tu PGR z konta Maria :buttrock: (nie chce mi sie przelogowywac ne moj komp) Nabije mu posta niech ma spamiarz jeden... Jak tam Draco kasa doszła za mnie i czwórkę moich dzieci?? Jeszcze 4 dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 no izolator juz jest świeżo zdjęty ze słupa :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Yo tu PGR z konta Maria :biggrin:...Jak tam Draco kasa doszła za mnie i czwórkę moich dzieci??No co Ty, przecież wekend był i w PKO robili jakąś konserwację serwisu WWW :) Myślę, że jutro już bedzie na koncie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal_XL600 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Kasa poszła jakoś rano wiec czy bedzie kawałek wolnej podłogi czy nie przyjeżdzam:P ale ten, ja nie o tym. Nie możnaby sie jakoś skontaktować z rodzinka z 7 domku? Chodzi o ty zeby poinformowac ich o naszym zlocie, przypuszczam ze przeniesli by wyjazd na inny termin i wtedy moznaby opanować jeszcze jedna bude. bo z moich prostych wyliczen wychodzi na to ze pieniędzy starczyłoby jeszcze na niejeden taki domek:] co Ty na to Draco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 za reszte kasy proponuje kipic jakies soczki wysokoprocentowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 .... pieniędzy starczyłoby jeszcze na niejeden taki domek:] co Ty na to Draco? Mi się wydaje że domków wolnych juz nie ma, było pisane wcześniej że jest 7 domków a jeden był juz wczesniej zarezerwowany dla jakieś niczego nie podejrzewającej rodzinki :crossy: :biggrin: :) no chyba że się myle z tym że nie ma juz domków to mnie poprawcie. :) :biggrin: :buttrock: Pozdrawiam i do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal_XL600 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Browar o to mi własnie chodziło, 7 domek zarezerwowała jakas rodzinka ale jakby sie dowiedzieli wczesniej co tam sie bedzie działo to pewnie rezerwacje szybko odwołają:) w wtedy możnaby go łyknąc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 łeee no Adu nie bądź miętka :biggrin: na podłodze też nie jest źle, karimatke rozłożysz, nakryjesz śpiworem i wyrko gotowe. Z tego co się orientuję to w pobliżu ciężko będzie z jakimiś noclegami..Pewnie część luda i tak zaśnie na dworze więc jak dotrwasz trochę dłużej to pewnie znajdzie się miejsce na wyrku. Pozdrowienia i do zobaczyska :crossy: ;) :buttrock: :) Ja tam nie marudze, bo nieraz sie spalo gdzies w polu :) Ale po ostatnim spaniu na lezaki ,,troche" mam dosyc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Pogoda będzie!! :biggrin: :crossy: http://pogoda.onet.pl/0,3685,38,miasto.html :) LYsY Zawsze twierdzilem ze pogode najlepiej zamawiac z netu :buttrock: Czemu chcecie wyganiac rodzinke zawczasu... sami uciekna... tylko uslysza z daleka taka bande na motorach :biggrin: A jesli sa na tyle twardzi ze zostana to sadze ze nie beda mieli nic przeciwko na kilka dodatkowych osob do spania w tym domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Pewnie sami zaczną polewac zeby nas szybciej uciszyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 EEE tam rodzinka niech ucieka, ale niech córki zostawią (o ile są) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi