Browar Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Witojcie :smile: :smile: :smile: Browar melduje się z potwornym kacem :smile: i bólem czachy .... Wielki szacun za Impreze !! Było jak to zawsze bywa na Rybolu ... fajowo !! A tu zapodaje nowy temat co by wrzucać foty , filmy zdjęcia itd. :icon_mrgreen: Rybnik Zjeb's Party 0,5 L Edition :cool: :biggrin: :bigrazz: Edytowane 15 Października 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Czolem! Zbyhu czekam na relacje na twojej stronie...i dokończ tą z Anglii w dziennie tam właża i sie doczekać nie umia kolejnego dnia opisu Kiedy mi sie tak pisac nie chce :buttrock:.Ale sie za to wezme... Musze tylko jeszcze foty zorganizowac od qmpla, bo mi duuzo brakuje z ostatnich dni w Anglii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 spoko spoko poczekom... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Nooo Zbyhu ja też bym już coś dalej poczytał :clap: .. i lepiej się weź za pisanie bo jeszcze Anglia nie skończona a już Rybol w kolejce do swojego opisu :buttrock: :biggrin: :lalag: Szacun jak Byk !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi