Barył Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Maryś, świetnie że noga OK! :flesje: ;) Hmm, ja mam NNW za 50 zł na 10 000 PLNów ;) Nie jest to jakoś bardzo dużo, ale zawsze coś. pozdrLYsY 10 000 za 100% uszczerbku na zdrowiu a jeszcze parę lat temu tabelę zusowskie dopuszczały ponad 100 % uszczerbek na zdrowiu więc to jest fikcja 10 tys to dostaną ewentualni spadkopiercynp. ja za kciuka dostaem 7 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Maryś to kiedy tańce? ;)Dobrze, że z nogą wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Anulka - ja też sam nie mogłem podnieść NTV a chłopem jestem :flesje:.Leżałem na samym środku skrzyżowania w Koszalinie - wstać sam to wstałem szybko ale koń już był ponad moje siły.Tyle miałem szczęścia,że znalazł sie jakiś normalny człowiek który wysiadł z samochodu i pomógł a nie trąbił jak reszta pacanów. Maryś - trzymaj sie i spokojnie ....... Teraz nerwy i tak sie nikomu już nie przydadzą ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Szacun dla Ciebie Maryś, że dałaś radę pozbierać sie sama z jezdni.Miejmy nadzieję, że z każdym dniem kolano będzie się miało coraz lepiej. Jakoś tak parę dni temu jadąc sobie tr.Toruńską w stronę Woli, za Powozkowską a przed pierwszym z dwóch winkli widzę na poboczu kolesia pchającego swojego motóra. Zatrzymuję się i pytam, czy może pomóc. Okazało się, że zabrakło mu paliwka. Najbliższa stacja przy Górczewskiej, a więc ze 2 km. Kolega powiedział, że da sobie radę i dla treningu dopcha moto pod wodopój. Podziękował a ja pomknąłem dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werfix Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No q-wa żeby kobiecie nie pomóc to mi się w głowie nie mieści. Brak słów. Nie bede wiecej pomagał puszkom w żadnej sytuacji. Niech sobie sami radzą ze swoimi gratami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Co to jest 2oo? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Co to jest 2oo? 2oo czytaj dwa kółka, to knajpka motocyklowa w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Tak więc motocykl przygniótł mi nogę, ale że twarda jestem to nic się nie stało :cool: Dzisiaj potwierdził to pan doktoor:) - kolano i kostka całe, więzadła też. ;) ...uffff... okrutnie sie ciesze... ze nic Ci nie jest...... ale do rzeczy... w takim razie kiedy smigamy? :) :flesje: p.s. ch w d.. frajerom w puszkach..powiem wiecej...... nie ma litosci dla ch*owych gosci... p.s. IIgodzinę temu kupiłem żółwia uważajcie na siebięuhmmm... dwa pytanka:1...jak go nazwiesz? ;) 2. dlaczego mamy uwazac... tresowany na agresje? ;) pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi