RIEJU RR50:D Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Na switlach gdy krecisz prawie do konca to mozna odstawic wiele ZWYKŁYCH samochodow...ale tylko na pierwszych 100m bo potem koncza sie biegi:PJeśli chodzi o jazde w ostrym lesie to po 15min poczujesz zapach spalonego sprzegla bo bedzie sie przydawalo:/Dlatego takie sprzety sa dobre na miasto i bo poszalenia ja polnych drogach...kto ktos sie uprze to mozna tez posmigac na torach motocrosowych i po lasach. A nie masz pojęcia ile ma V-max i ogólnie ile po tuningu ma KM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 RIEJU RR50:D zapodaj jakimiś zdjęciami - ciekawa jestem jak to wygląda. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Niestety fotki swojej maszyny nie mam ale mam dokładnie takiego samego: http://www.motor-land.com.pl/images/rieju/rr/big/02.jpgi jeszcze jakies mam: http://www.motor-land.com.pl/images/rieju/rr/big/07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Co do v-max to jestem zielony...moj leci ok 85 ale mam za male przlozenia i ta predkonsc osiga w kilka sekund ok 8-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 "Michałwariat" a Ty dokładnie masz tą samą maszyne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 On ma DT50R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Moc i ogólnie jak nowa dt 50 ale zawiecha z dt sie chowa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam ponownie! Jutro wyjeżdżam du Bułgarii i jeśli możecie to piszcie jeszcze jakies ciekawe rzeczy na jego temat!! POZDROWIENIA NAPEWNO PRZYŚLE KARTKE:]!!Wracam 08.09 wieczorkiem!:] Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez RIEJU RR50:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Jeśli możecie to napiszcie jeszcze coś ciekawego!!:-]DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 mam ten sam motor i jestem zainteresowany wszelkimi informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jeśli chodzi o motor to posiada on ślinik minarelli AM6 > włoski, Części są dostępne wszędzie, lecz odradzał bym kupna, Wygląda spoko, lecz ma kilka wad, miękkie zawieszenie które często dobija i niskiej klasy podzespoły mówię tu o felgach, które potrafią sie łatwo centrować itp plastiki które się wycierają itp itp....Jeśli chodzi o tuning, żeby można to było nazwać tuningiem musiałbyś wymienić 1. Gaźnik przynajmniej 21mm 2. Wydech3. Wał 3. Cylinder i te wszystkie duperelki Co wyniesie zapewne ok 3 tys :flesje: > na tej stronie znajdziesz wszystkie części, http://www.sklep.mieloch.pl/ > Aprilia rx ma ten sam slinik tak jak tzn Honda hm > która posiadam (jbc to sprzedaje) i wiele innych maszyn, (Nowa dt tez ma minarelli, zależy o którym roczniku się mówi )Ps. Lepiej było kupić Aprilie rx albo Honde hm ode mnie > najlepszą w klasie :crossy: Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 jaka kupic zebatke na przod bo mi sie wytarla, z tylu mam 52 aktualnie mam 11 zebow z przodu i mysle nad 14. Co wy na to? Na przelozeniu 11:52 kopa mial ale jechal 70km/h.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Albo "kop" albo v-max... trza wybierać ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Mowi się że różnica 1 zęba z przodu odpowiada 3 zębom z tyłu. Wiec różnica na przodzie 3 zębów moim zdaniem będzie przyduża. PS. Napęd wymienia się całym kompletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Po co wymieniac tylnia skoro jest dobra, wytarla sie tylko przednia. To ile dac zebow na przod zeby bylo tak po srodku "kop" a v-max? 12 czy 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi