kalosh Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam.Koleś wymusił pierwszeństwo na mnie i na pasażerce. Ja miałem stłuczenia a pasażerka złamała obojczyk w dwóch miejcach. Moto jest po zderzeniu czołowym (więc nie chcę już na nim jeździć bez wymiany ramy - a to jest nieopłacalne). Ile mogę wpisać za takie szkody w zgłoszeniu? Możecie wyszczególnić?Pozdrawiam kalosh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylon Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam! na mnie też koleś wymusił pierszeństwo i go przywadziłem moto mi się troszkę zniszczyło. nie wiesz jak teraz z gościa oc wyciągąć kase. policja była protkół był spisany leżałem 6 dni w szpitalu, ale nie wiem co dalej. czy mam dzwonić do jego firmy ubezpieczeniowej czy sai przyjadą , proszę o rademoje gg 3314031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nikt do Ciebie nie przyjedzie. Sam musisz zgłosić szkodę - idź do swojego agenta ubezpieczeniowego. Poczytaj temat:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9903&hl=wypadektam są wszystkie instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ile mogę wpisać za takie szkody w zgłoszeniu? Zadzwon do serwisu niech ci przysla liste z cenami elementow uszkodzonych. Pamietaj o robociznie i uszczerbku na zdrowiu. Powodzenia Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 pasażerka złamała obojczyk w dwóch miejcach. Moto jest po zderzeniu czołowym off top - z ciekawosci - pasazerka w trakcie uderzenia trzymala sie tylnich uchwytow / tylniego uchwytu przy siedzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 pasazerka w trakcie uderzenia trzymala sie tylnich uchwytowNie. Obojczyk trzasnął podczas upadku na ziemie po locie nad samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi