Banitka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jak w temacie - na giełdę która była jakoś w kwietniu nie zdążyłam - czy ktoś z Was był na takim targu ;) :icon_twisted: Ponoć niezłe ciuszki można na motor dostać po rozsądnych cenach... Rzeczy nowe i używane - czasami można się nieźle "ubrać" Teraz chyba będzie w ostatni weekend sierpnia, gdzieś na terenie rzeźni - czy ktoś może potwierdzić te info :icon_arrow: :icon_arrow: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Wszystko na temat :2-3.09.2006 Wielki Poznański Motobazar, Poznań ul. Pułaskiego 30 obiekty AZS. Organizator: Rider 62-300 Września ul. Kaliska 1, tel.: (0-61) 437 64 09, 0-602 863 232, 0-698 240 403, www.motobazar.poznan.pl;)Co do asortymentu to byłem na bazarze warszawskim i łódzkim. Nie wracałem z pustymi rękoma, a i w portfelu trochę kasy zawsze zostawało :icon_twisted: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A z kąd masz takie info? Może Tobie chodzi o Moto Bazar, w kwietniu był, a teraz na poczatku wrzesnia od razu będzie. Ale co do znalezienia czegos w rozsądnej cenie to ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Byłem na bajzlu w Pozku juz chyba z 7 razy i moge go polecić. Zawsze cos udało mi sie kupic po dobrej cenie i byłem zadowlony. Gdyby jeszcze wstęp był za darmo to wogole byłoby oki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi