Rams Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Siemka! Jestem na kupnie Husqvarny Wr 125 i chce się dowiedzieć wszystko o tym motocyklu bo na stronie producenta piszą same zalety, a ja chcę usłyszeć opinie od normalnego użytkownika. Czy ten motor jest awaryjny? Co ile trzeba w nim wymieniać tłok? Jaki dostęp części w polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=48952&hl= tu jest troche na jej temat, takze interesuje mnie ten sprzęt :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 czytałem to, pocztebuje więcej info o tym motorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 popytaj ''adam87'' on miał huske i wie o niej wszystko, tak mówił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi