BartZX Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Robie powazne przymiarki do zmiany motocykla - z Bandita 600N na CBR 600F. Czy ktos moze wie o ewentualnych zmianach na rok 2007 w CBR'ce 600F?(i nie pytam o kolorystyke :bigrazz: ) Wiem, ze RR'ka na 100% bedzie modyfikowana (zostanie dodane wiecej nowinektechnologicznych z MotoGP), ale o F'ce nie moglem nic znalezc :wink: Pytam, bo jeszcze odrobine sie waham, czy kupowac model z rocznika 2006,czy tez wstrzymac sie do 2007. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 myślę, że warto poczekać do wiosny. jeśli będą zmiany to kupisz nowy w tej samej pewnie cenie co teraz.a jeśli zmian nie będzie to rocznik 2006 będzie parę tysięcy tańszy. chyba, że nic nie zostanie z 2006 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Szkopul w tym, ze zamierzam kupic sprzeta w listopadzie (leasing). Info: prowadze wlasna dzial. gosp., wiec pierwsza wplate bede moglwprowadzic w koszta, dzieki czemu nie bede placil w listopadzie podatku.Korzysc jest taka, ze wlasnie w listopadzie placi sie podwojny podatek(podatek za listopad + zaliczka za grudzien), tak wiec dzieki duzymkosztom nic nie zaplace (ani w listopadzie, ani w grudniu) :icon_twisted: ;) W zwiazku z tym musialbym wiedziec przed listopadem, czy ew. zmiany wmodelu na rok 2007 beda na tyle interesujace, aby wyrownaly mi stratyzwiazane z zaplata podatku :icon_arrow: Pieniadz to pieniadz - piechota nie chodzi :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W zwiazku z tym musialbym wiedziec przed listopadem, czy ew. zmiany wmodelu na rok 2007 beda na tyle interesujace, aby wyrownaly mi stratyzwiazane z zaplata podatku ;) patrząc, że od '02 tłuką ten sprzęt chyba właściwie bez żadnych zmian, to pewnie i teraz nie spodziewałbym się jakiś F-ajerwerków.... cóż ale to tylko CHÓNDA więc nie można zbyt wiele wymagać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi