radek320 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 w ogóle nie wiem nad czym ty się zastanaiwaszniczym innym się nie pokazuj WIADOMO ZE CBR1000RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Może jednak K5 :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 http://www.g777.pl/testy/testy1.php najsmutniejsze jest to "Niestety, mimo pilnowania normalnych czynności serwisowych typu wymiana oleju, filtrów, smarowania łańcucha i tym podobnych, po 7 tyś. km jeden cylinder odmówił współpracy z tłokiem, a tego nieporozumienia nie wytrzymał silnik i maszyna padła. Mam nadzieję, że był to odosobniony przypadek i był wynikiem jakiegoś przykrego zbiegu okoliczności. " chyba to nie jest odosobniony przypadek, bo osobiscie sie z podobnym spotkalem, ale nic nie bede mowil, podobno honda i yamaha sa nie do zaje.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 honda niestety w przypadku 1000RR to tylko mit. W modelu 2006 nawet antyhoopingu nie ma i jest najsłabszym tysiącem z japonii. Z wyglądu ok i może nawet ładniejsza niz R1 bo linię ma naprawdę agresywną ale to niestety tylko wygląd. Jeżdżę na zx10r - 06 po wyprubowaniu 1000rr miałem wrażenie że jadę 600tką. Prowadzenie też żadna rewelacja, kawa i R1 wydaje sie że jadą po szynach a rrka - trochę niepewnie mi się nią jeździło. Wg mnie bezapelacyjnie R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dokladnie 1000rr jest podobno troche slabszy od konkorentow :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi