IrekS Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam, no i jakie wrażenia po zlocie w Krotoszynie ? Dla mnie BOMBA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miecznik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W sumie fajnie. Pomysł na znaczek - genialny. No i nawet z piachem nie było tak źle. W tym roku do żarcia leciało pół kilo mniej niż rok temu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 no tak, ale ogólnie podobało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaa Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 jak dla mnie tez super:) mam nadzieje ze za rok tez tam zawitam :biggrin: a co do jedzonka to nawet jak na kobiete- za malo hehe, ale dalam rade! pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 chu*owo , bardzo chu*owo ... bo nie pojechałem :biggrin: idiota ze mnie , kolesie byli i mowili , ze zajebiscie Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Było ok :notworthy: z tego co oczywiście pamiętam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 chu*owo , bardzo chu*owo ... bo nie pojechałem :banghead: idiota ze mnie , kolesie byli i mowili , ze zajebiscie ja tak samo :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dla mnie było super :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 oj było, było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi