kapsselzzr Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 :wink: witam.. :flesje: mam pytanko jak ktoś tylko na piątek by chciał zostać to jaki koszt??można sie jakoś dogadać wstepnie??dzieki i do zobaczenia :wink: :wink: :wink: :evil: Pisze za wczasu , PIŁA TRZEBA SIE UMÓWIC NA WYJAZD Z POD MC DONALDA. Chyba ,że nie chcecie sie wlec na trasce ze 125ccm. Proponuje tak jak przed Debrznem parking pod Mc donaldem w godzinach 16-17 ---> wpisywac jak komu pasuje i kto jedzie !!!Troszke MOBILIZACJI , zeby wypalilo tak jak z Debrznem . Pozdrawiam :) :evil: :bigrazz: :cool: KOLEDZY WYJAZD Z POD MC DONALD GODZ 17 :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 No i ja też się wybieram, tylko prognozy pogody mnie martwią trzeba będzie się mocniej znieczulić :) ;) ;) :flesje: ubolewam też że nie mam jeszcze enduro to ten deszcz wcale by mnie nie martwił, wręcz przeciwnie polatał bym sobie z ochotą :cool: Najprawdopodobniej będe w piątek do niedzieli ewentualnie przyjade w sobote około 16.Pozdrowionka może uda nam się spiknąć forumowicze :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Hehe deszcz nie deszcz to młodziki z nieoficjalnego Motorbikers Piła jadą :flesje: Wszak to ostatnia taka impreza w wakacje więc nawet pogoda nie zepsuje dobrej zabawy ;) Do zobaczenia na zlocie , będzie można nas poznać prawdopodobnie po koszulkach z żółtą naklejką "patrz w lusterka" na plecach:) Lub po prostu po sprzęcie ----> jedyna taka Varadero 125 Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 tak jak Przemek mówi - młodziki z piły stawiają się bezapelacyjnie. Nieważna pogoda, to jest sprawa drugorzędna. Dobra zabawa i tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ma ktoś jakieś zdjęcia ze zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Oj... działo się!Pozdrawiam ziomków z Piły. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez sly69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Oj... działo się!Pozdrawiam ziomków z Piły. Sylwuś a o ziomkach z Koszalina to żeś zapomniał tak............ :biggrin: :biggrin: :biggrin: W sobote obstawiamy ślub. Przywioze płytke ze zdjęciami. Zlot wspaniale zorganizowany!! Dla organizatorów :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A my pozdrawiamy sly69! Brachu, pięknie śpiewasz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ma ktoś jakieś zdjęcia ze zlotu?no dajcie pare zdjec bo nasze z NIECHORZA JUZ SA , a WY CO sie ociagacie :biggrin: http://kardan.ovh.org/Niechorze/index.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A my pozdrawiamy sly69! Brachu, pięknie śpiewasz :evil: Dzięki stary!!Perfect to jest to!!Tylko cholerka troszkę za wysokie tonacje.... :) Pozdrowionka również dla Bartucha!! A gdzie płytka dla mnie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi