>DANIEL< Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 WitamPisze w imieniu kolegi Benek14, który się wstydzi napisać temat(dziwne ;) ;) ) Chciałbym zmienic opone w kdx i tu sie pojawia moja obawa. najbardziej pasuje mi mitas c2, ale wczesniej mialem mitasa c-16, Nie wiem czy wejdzie mi rozmiar 120/90/18 :( , a wy jak myslicie? i czy ewnetulanie polecilibyście jakas lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja tam polecam mitasa C10 do enduro bardzo dobra oponataka " uniwersalna " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Do takiego sprzeta ładuj jak najcieńszą np 100 będie naprawde godnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 najlepiej wstaw 110 bedzie idealna jak wstawisz za szeroka to bedzie sie gorzej toczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja do mojej bylej Yamahy DT 125 wstawilem 120 i ledwo sie zmiescila :/ Obcierala troche oslonke od lancucha ale dalo sie jezdzic :) Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi