BaRy Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Co do 2T to się zgodzę ale co do crossów o pojemności 520 to już nie :( . Jeżdżę od tygodnia na ktm'ie 520 exc (pierwszy moto w życiu oraz pierwsze km), coś koło 100 km przejechane a jak narazie 1 gleba zaliczona przy około 10 km/h (przy zawracaniu...). Jak się ma olej w głowie (a nie mówie o ograniczaniu się do jazdy 70 km/h max) to można spokojnie sobie poradzić. Grunt to nie przeceniać swoich możliwości.Pozdrawiam Marek.Tzn z czym się nie zgadzasz :?: Z tym, że crossa 525 trudniej ogarnąć niż R1 :?:Według mnie już sama jazda w terenie jest bardziej wymagająca niż zwykłe jeżdżenie po asfalcie nawet R1. Po drugie EXC to jak by nie było jeszcze nie cross tylko hard enduro.Różnica może i nie jakaś wielka ale myślę, że taki SX 525 jest nieco mocniejszy i ma agresywniejszą charakterystyke. ;)A jak by się uprzeć to można by i na mocniejszym sprzęcie ujechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Dokładnie. Jak masz plastika (tu R1) to nie jeździsz z prędkościami max 170 km/h tylko lecisz dużo szybciej bo na takich motocyklach prędkości się tak nie odbiera jak jadąc crossem i zawsze chcesz zobaczyć jak to się jedzie szybciej. Tak że mój ktm jest łatwiejszy do ogarnięcia niż taki pocisk. Oczywiście to moje zdanie i każdy może mieć inne.Pozdrawiam Marek. pees. oczywiście exc to hard enduro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 pees. oczywiście exc to hard enduro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) ??Odpowiadam BaRy'emu, że zdaję sobie z tego sprawe iż ktm exc 520 to enduro a nie cross.Po drugie EXC to jak by nie było jeszcze nie cross tylko hard enduro. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez marecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja z dt 80 zablokowanej na Cr 125,ale po cr kupilem YZ 125 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi