HardRider Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 sorki jak już było ale szukałem i nie znalazłem Pierwszy właścicel sprzedał zarejestrowane moto.Drugi właściciel nie rejestrował go.Sprzedał go następnemu co go nie rejestrowała ja czyli trzeci właściciel chciałbym go zarejestrować. Czy jeśli bede miał wszystkie umowy pomiędzy tymi wszystkim właścicielami i zrobie przegląd to zarejestruje go po tym 1.5 roku przerwy??nie wiecie jakie odsetki bedą za późną rejestracje?? z góry dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Musisz mieć wszystkie umowy i przegląd.A co zapłaty jakiś odsetek nic takiego nie zapłacisz ponieważ dopiero kupiłeś i rejestrujesz. Przecież to że poprzedni właściciele nie rejestrowali to nie twoja wina. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardRider Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ale bedzie dało sie zarejestrować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 naturalnie, chyba ze masz marudne panie w okienkach jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi