enduroguy Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Gratuluje fury oby sluzyla dluuuugo Własnie czytam ze zrozumieniem i skoro piszesz ze 100zł to tylko pierscienie a co do tłokow to produkuje meteor i vertex i prox ja kupowałem wszystkich 3 firm najbardziej polecam proxa.Musze Cie zaskoczyc ale ceny czesci do Twojej huski sa nieco inne niz do DT80 Korby sobie nie wyremontuje rolleyes.gif bo nie prodkują do tego modelu banghead.gif . W motorlandzie wrzucaja korby od DT50 - sa ponoc identyczne!. Sam bralem lozysko na swozen od 50cm3 do Dt80 Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 gratulacje , szerokich drog, gumowych drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Gratuluje fury oby sluzyla dluuuugoMusze Cie zaskoczyc ale ceny czesci do Twojej huski sa nieco inne niz do DT80W motorlandzie wrzucaja korby od DT50 - sa ponoc identyczne!. Sam bralem lozysko na swozen od 50cm3 do Dt80 No nie wiem czy takie sam... Mnie motor-land oferował korbowód od KX'a 80 za 290 (ale musialbym podniesc cylinder o 1mm do gory, czyli jakas uszczelka etc. Kupiłem.... nowy wał :)). Własnie czytam ze zrozumieniem i skoro piszesz ze 100zł to tylko pierscienie a co do tłokow to produkuje meteor i vertex i prox ja kupowałem wszystkich 3 firm najbardziej polecam proxa. Dziwne,że jak dzowniłem po sklepach to każdy sprzedawca mówił,że meteor nie produkuje...Napisałem,że 100zł to będzie remont kosztować:Tłok - 66zł => allegro - wszyscy je chwaląSzlif - 20-40zł => jakiś zakład:)Uszczelki(pod głowice i pod cylinder) ~ 20 zł z przesyłką => larssonWięc da się w 100zł zamknąć:). Ew. dochodzi górne lożysko korbowodu - 20zł Hmm, możesz mi podać adresy sklepów gdzie dostałeś te tłoki? Bo ja chętnie poznam takie źródło :) pozdro Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez predator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 przestanicie na priv sie klocic :] albo sie nie klociciejeszcze raz dzieki wszystkim :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.maciej Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) rowniez zycze gumowych drzew, ja rowniez powoli sie szykuje na zakup fury wiec juz niedlugo tez sie pochwale :wink: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez dr.maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi